Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2011/11/20

don't mind if i forgot something.

Hello !  ♥

En oo vähää aikaa kirjotellukkaa tänne, aktiivinenko ? Tää on nyt vähän tällanen random, ku tylsyyteen tän alotin ja ei oo mitään _mielenkiintosta_ kerrottavaa. (Tsekatkaa edellinen postaus ja ehdotelkaa!)

Aaaaa, huomen alkaaki koeviikko ja en oo oikee valmistautunu, vaikka toisaalta mun aineet ei oo hirveen vaikeita, ku on jaksanu kuunnella tunnilla. Kyllä tämä tästä.
Tein viime vkol tavallista ahkerammin koulujuttuja - äikän kaks juttuu + puhe, enkun esitelmä ja fyssan ruudukkohötskä, joka on osa koetta.

Mul oli tos viime viikol (?) nimipäivä ja sain jostain syystä kaikkee sälää ja pari onnitteluu. -u-
Mandriinilta tuoksuvaa käsirasvaa ja hajuveden. Edellinen alko olla jo aika finito. + suklaata ja ruusuja. Just wondering, miks saan nimipäivänäki lahjoja...? Nojaa.



I dyed my hair. Vähän oranssahtava juuri. :( Päätin kokeilla erilaista värii ku yleensä ja saada vähä luonnollisemman värin ku tää ihan valkonen. Värjäsin siis Narutigin tollasella luontoystävällisellä värillä, jossa ei oo ammoniakkii etc. muita sen kaltasii aineit. Ei ainakaa haissu sellaselta pahalta ja sellaselta normilta blondaukselta. Pitänee ostaa toinen, et saan ton tyven vähä toisenlaiseks, vaikkei toi pahalta näytäkkää. Tuikkasen teille kuvaa myöhemmin, koska tääl on ihan liian pimeetä, et saisin täl hetkel todellisuudenmukaisen kuvan.


Tietääkseni en oo ostanu mitään mielenkiintosta lähiaikoina. Paitsi, et kotiin ilmesty ps3. Faija ja veli osti samal pleikkaa kauittimet ja olkkariin Blue-Ray-soittimen.. Dunno why. Mä voisin lähtee käymää ulkona, en enää jaksa olla sisällä.

Isänpäiväki oli täs. Eipä sillon mitään kummia, kortintekoa ja kakkukahvittelua. Nothing much.

Yritin katella, jos löytäisin jotain kerrottavaa mun kuvista, muttakun sieltäkää ei löydy ku pari jotai tosi mielenkiintost Valden ottamaa kuvaa ja jotain omii pärstäkuvia ja ruokaa.


Ulkona on hirveen kylmä. Kohta on talvi. Mieluummin kyl haluisin, et olis tollasta kuivaa ja viileetä, muttei lunta.









3 kommenttia:

emmma kirjoitti...

Mäki oon värjänny tol naturigin-väril, mut sil 10. Seuraavaks aattelin kokeilla niitä ihan vaaleimpii eli 11.0 tai 11.2 en oo vaan nähny niit kaupois. :/ Mut toi on mun mielestä hyvä väri, ku on tollain luonnollinen eikä testaa eläimillä ym. jotku ruohonjuuren luontoystävällisetki värit maksaa 20€ ja noi on alle 10€

likeforeverago kirjoitti...

jeij postaat pitkästä aikaa.
vihdoinkin mä salastalkkeri uskallan kommentoida:D:D eiku...
olisit vaan postannu ne valden ottamat kuvat::D::DD: varmasti laadukkaita?
ps. kuka onnitteli nimpparina eka!
pps. kiitos sun nomnomnom-biisi on pyöriny pääs koko päivän.
ppps. tekisin se käsimerkin mut en osaa \../ ::DDDDDD
pppps. anteeks et häiriköin

K i r o kirjoitti...

likeforeverago: joo, tosin nää mun postaukset on aika lame, koska ei ole kerrottavaa. :---(
ja ne valden kuvat oli mitä järkyimpiä, näytin joltai Shrekiltä.
nomnomnomnom.