Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2012/01/02

kuulumisia

Hellurei,


   Mitäs tässä sisällä istuskellessa koneella. Mieluummin tässä, ulkona on liian kuuma, enkä hirveest kykenekkää olee auringossa, aurinkoihottuman takia. Kuulostaa tyhmältä, mut minkäs sille voi. :(


   Mun on pitäny täs jonku aikaa päivitellä, mutta tää ilmanen netti on niin huono, hidas ja riippuvaine käyttäjämäärästä, että huhhuh. Lisäks tää ei oo suostunu avaamaa bloggerin uus teksti- kohtaa. Paska mikä paska.
   Kyseisistä syistä oon dataillu täl huonol netil huonees veljen läppärillä. Seikkaillu lähinnä facebookis ja tumblris ja sen verra bloggeris, mitä on pystyny. Dataillu myös tuol hotellin omilla maksullisilla koneilla, jos ei oo millää jaksanu tapella tän mun ongelmaparatiisin kanssa.


Mutta niin, siitä, mitä täällä on tähän mennes tultu tehtyy (olen siis atm Teneriffalla, tarkemmin sanoen saaren eteläpuoella, Los Cristianos - monee kertaa todennu, etten haluis asuu täällä...)
   Viime viikko meni aika nopeesti, en muista mitä kaikkee oisin ees tehny, muuta ku sen, et me kävästii yhes Jungle Parkis, mis ollaa aikasemminki käyty. Sellane viidakkotyylinen eläintarha siis. Puhelimes ei nyt oo kuvii niist eläimistä, kaikki kamerassa. Joten kuvia kehiin sitten ku pääsen omalle koneelle himaa !
   Tää viikko on oikeestaa menny aika nopeesti, vaikken oo tehny oikee mtn. Oon ollu tos mutsin kans shoppailemas kaikkee jännää, mut en nyt omaa kaikista ostoksista kuvia. Ainakaa puhelimes. :( Tänääki käväsin veljen kans yhes kivas kaupas, mis tosi kivoja paitoja joka lähtöö, mutten siltikää ostanu sielt mtn.
   Tuntuu, et oisin lihonnu jo 666kg, tääl on paljon kaikkee hyvää ruokaa, mitä haluis syödä, muttei vaa pysty kaikkea syömää. Meil on siis ruoka 3 krt päiväs ja joka kerta ihan hirveesti ruokaa. Omnomom.
   Kuten sanoin, en oo oikee ottanu aurinkoo tääl olles, koska kärsin aurinkoihottumasta, enkä ees tykkää rusketuksesta. Mut kaiketi en pysty koskaan olee ruskettumatta, koska rusketun kuitenki aika helposti. Jo 5-10 min uinnista uima-altaas tulee pieni rusketusraja. D:
   Jaaaaaa sit oon muuten vaa datannu, piirtäny, lukenu, laskenu jopa matikkaa (pitäs kyl viel lukee kemiaa) ja nukkunu. Omaks onneks oon pystyny pitää mun unirytmin aika hyväs kuosis - alkaa väsyttää jo paikallista aikaa 10 aikaa, eli Suomen aikaa klo 12PM. Tätä menoo en oo hirveen kuollu maanantaina ku pitää palata takas kouluu.


   btw, hyvää (myöhäistä) uutta vuotta kaikille. Hope u had fun. Oma uus vuos meni nyt vähä laimees meiningis, mut mikäs siinä: "gaalaillalinen" ja sen semmosta. Datausta ja sit luin ja niin. Ei hirveesti sanottavaa. :(


   Tää ei nyt suostu lisäilee kuvia tähä, joten tää jäi nyt vähä kuivaks, mut koittakaa kestää. (sodhfipdshgodhaoghiagwfdoibOPWe) Parempaa postausta ens viikolla !


Mutta siihen asti, see ya ! :----)

0 kommenttia: