Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2012/05/24

Sverige




Hui, Venla tuli postaa mun käyttäjäl tänne jotai hauskaa. Ihan omaks ilokseni päätin jättää ton julkastun postauksen tohon. Kiitos Venla ! Mutta ei siitä sen enempää. Mun tagit on hauskoja, joo.


Karkasin helatorstaiaamuna 8:35 koneella Arlandan lentokentälle, Ruotsii. Yöpymis"kaupunki" oli Solna, joka on kylläkin kasvanu Tukholmaan kiinni, ettei selvää rajaa oikein ole. Herätys kuudelt ei ollu mitä mieluisin. Sain ainaki hyvän syyn ja tilaisuuden lukee kokeisii - tai ainaki oletin saavani, mutten kuitenkaa missää vaihees kunnol kirjaa avannukkaa. Se kokeisiinlukuaika meni sitte animehörhöillessä koneella, jonka faija oli ottanu mukaan. Todettii samal et se hotellin netti oli nopeempi ku tää kotona oleva.








Vaasa-laiva tsekattu, samoten vartijanvaihto"seremonia".
     Vaasa-laivaa käytii kattelemassa seuraavan päivän saapumisen jälkee ja siin vaihees olin jo tyytyväine, et lähin mukaa tolle reissulle. Erittäin tyytyväiseks mut teki museos näytillä oleva vanhanaikane sukelluspuku, joka paino plusmiinus 100kg. 
     Lauantaina vartijanvaihtoo kattomassa. Oli jo outoo se, et noille vartijoille pysty menee puhumaa tosin ku Suomessa ollaan mykkiä ja tositosivirallisia. Vartijanvaihto tapahtu musiikin kera ja ihastuin noihi tummansinisiin virkapukuihin. 







Olin tyytyväinen ja sain ostettuu hiema vaatetusta. H&M ja Ginatricot ostopaikkoina, joissa molemmis oli eri mallisto ku täällä kotimaassa. Tykkäsin ihan liikaa tosta kisupaidasta ni oli pakko ottaa se matkaa. Olkaimetonta toppia oon kerenny jo hamuilemaan ja nyt se pääski koristamaan vaatekokoelmaa. Ostin myös noiden lisäks uudet housut Gina tricot:sta ja yhen paidan lisää H&M:stä, esittelen myöhemmin. Ehkä.
Kuten huomaatte, sormuskin lähti matkaan. Lisää nyrkkirautoja. 





ps. totesin, et voisin muuttaa tonne, jos kieli ois hallusa vielä paremmin.
pps. tuol oli paljon kesäsempää, kasvukausi paljon edempänä ku Suomessa vaikka suunnilleen samoilla leveyspiireillä ollaan. 
ppps. hieman "arkisempaa" postausta tulossa hieman myöhemmin. 

0 kommenttia: