Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2012/10/19

i'll taste the sky and feel alive again.



Ilmaislippu kirjamessuilla ja Final Fantasy XIII-2. Tyytyväinenkö? Ihan kikseissä FFn grafiikasta. 
Pitkät kävelymatkat. Leilan kanssa. Kerettiin puhua maat ja mannut läpi.
     Ja koska äidinkieli on kivaa ja lukeminen vielä kivempaa, kävin hakemassa kirjastosta Väinö Linnan Tuntemattoman sotilaan. Totesin käynnin jälkeen olevani maailman paras kirjojen palauttamisessa ajoissa. En siis enää mene vapaaehtoisesti kirjastoon. Suomalaisessa kirjakaupassa asioidessani mukaan lähti Sofi Oksasen Puhdistus.
      Sims ei toimi. Mutta toimi sen verran, et pääsin kokeilemaa vapaasti liikuteltavaa kameraa ja ottamaan pikaisesti parit kuvat - huvikseni. Ja päätin tänne sitten tunkea. Latasin T.O.P-simin yks kaunis päivä, oli ihan pakko koska hän. Ja sit hetkellinen kuolema, koska toinen hassu sim.


Hypnotisoija. Raahasin Erkan mun mukaa Flamingoon kattomaan kyseistä leffaa. Oli ihan hyvä, mut tuntuu, et tuun toistaseks pimeän aikaa ulkona ja sisällä tsiigaamaan jokasen nurkan, ennen ku voin olla rauhassa. Kirjakaupassa kyseisestä leffasta kirjan nähtyäni totesin, että haluan lukea sen. Miks aina löydän kaikkee, mitä haluun lukee, mutten koskaan saa sittemmin aikaseksi lukea ?
     DESIEЯ on stage. Yukin bändin keikka Arabianrannan nutalla. Sinne suuntasin Erkan kanssa. Sillä Ale päätti viihdyttää itseään lähtemällä Viroon. Oli hämmentävää käydä paikassa, jossa on viimeks vieraillu noin 2 vuotta sitten. Olin erittäin tyytyväinen ku ovista siirryin ulos ja lähdin kohti Subwayta.
     Käväsin piirrosteni kanssa pienellä visiitillä Vantaan kaupunginmuseossa. Suuntaani soitellaan kun asioita varmistuu. Pientä jännitystä ilmassa. Hehe.

ps. totesin, että uus kone saattas tehdä terää. Vihdoin tiiän, mitä haluun joululahjaks.
pps. repäsin mukavan palan kynttä irti, nyt sattuu. 






0 kommenttia: