Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2012/11/11

AN CAFE WORLD TOUR III







Nosturi. Kylmä ilma. Varpaat jäässä. Hesburger- ruokaa jonossa.
Oli kyl sen arvosta. Jännitys tuli vasta ratikassa matkalla Nosturiin. Alen kanssa ilmestyttiin paikalle odottamaan hieman ennen viittä. Siellä sitten kyykittiin ja luultiin, että päästään sisälle 45min extraodottelun jälkeen, sillä VIPit pääs sisälle hieman myöhässä. Mutta ovet avautuikin suunnilleen alkuperäiseen aikaan.


Päätin kunnioittaa kuvauskieltoa - joten omia kuvia bändistä ei ole. Vaikka en enää kyseisen bändin musaa hirveästi kuuntelekaan, en nähnyt mitään syytä olla menemättä. Nostalgia oli tosiaan alkuperäinen syyni. Kaiketi sisäinen luulin-sen-jo-kuolleen-pikkuernusielu tulee esiin aina kaikkien jiiru-keikkojen yhteydessä. Nyt kuuntelen salaa seuraavan viikon tai pari antikkuja.
     Settilista oli kiva: paljon "vanhoja" biisejä, mm Maple Gunman, Tekesuta kousen, Snow scene, Escapism, encoren Smile ichiban ii onna etc. Oisin halunnu pari hassuu, kuten Ryusei Rocketin tai Kawaiyu's Rockin mutta ei se tehny settilistasta ollenkaan huonoa. 


Otin matkaan hupparin. Kallis, mutta aika hyvä veto, nimittäin olin ja oon edelleen hupparin tarpeessa. Mukava päälläkin. Pitänee vaan pestä nurinpäin, jotta tekstit ei lähde. Nappasin mukaan myös "ilmasen" julisteen seinältä. Paljon hienompi kuin se, jonka sai bändikamamyyntipisteestä 10e hintaan. Ongelmana on enää vain sijoittaminen, sillä koko on noin puolet oven korkeudesta.
(omassa hiljaisuudessani toivon, ettei tää jää antikkunen vikaksi keikaksi täällä jumalan selän takana)





1 kommenttia:

sulka kirjoitti...

eikä, oon niin kateellinen! ):