Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2012/12/19

in i ljuset, lämna laporna på






     Pikkujoulut. Kova meininki Klaukkalassa. Robin ja puuttuva palanen, soi vieläkin päässä, argh. Paljo sai irti 0€ budjetilla. Hieman säätämistä paluumatkan kanssa, mut hyvin se meni - 1:30 nukkumassa, patjalla Erkan lattialla. Tosiaan, kuvamateriaalia löytyy pilvin pimein, mutta yksinäisenä mursuna nurkassa, en halua omalta osaltani julkaista mitään. Joten esimerkiksi tänne tai tänne tiesi löydä. 
     Potenu rikkinäistä suunpieltä. Suun avaaminen sattuu, mutta paranemaan päin. Ja MetalOrgyy ei järjestetty: Turmion kätilöiden jäsen sai vakavan aivoverenkiertohäiriön (?). Ärsyttää. Oisin niin halunnu mennä ja nähdä, mutta ei. 

Minne joulukuu katos? Sillon ku aika tuntuu menevä hitaasti ni huomaa, et se menee nopeemmin ku uskookaa. Olin hieno lapsi ja kävin ostamassa itselleni joululahjoja. En kyl oo erityisemmin joulutuulella, mut eipä se haittaa. Teinpä kuitenkin valituille henkilöille (karkki)pusseja jouluks. Laitoin mukaan myös pienet kortit. Söpöö, eiks vaa? Tässä sit maanantain jouluaattoa odotellessa.

ps. Nestori feat Beethoven
pps. katottu kaikki tähän mennessä ilmestyneet Naruto Shippudenin jaksot
ppps. hyvää maailmanloppua 21/12/2012

0 kommenttia: