Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2012/12/29

look how they shine for you



 Minni iha havunneulasissa. Makoilua ja Skyrimin pelausta Erkan kanssa. Ei tarvinnu nukkua enää viikonloppuna patjalla. Sly 3 ja GTA III pelailua Alella. Oon ollu harvinaisen laiska ja mielikuvitukseton kaiken suhteen. Sain silti aikaseks käydä ostamassa joululahjaks Finnkinon lahjalippuja. 
     Jouluaattoaamu. heräsin nousin yhentoista pintaan kattomaan veljen kans Simpsoneita ja kuuntelemaan joulurauhanjulistusta. Piirsin Alelle joulukortinki. Koneella tosin, mutta tuntui olevan silti tyytyväinen. Leivottiin veljen (ja äidin) kanssa täytekakku, josta tuli sittenkin pinkki. Valkoinen on niin tylsä. Oli muuten hyvää.




    
     Kaikin puolin tyytyväinen jouluun. Ja näihin lomapäiviin. Materialismionnellisuutta. Rahaa, muutama riepu, pari peliä ja taiteilukamaa. Eipä tullu iha hirveesti kamaa mitä en ois olettanu saavani. Näin joulun jälkesis alennusmyynneissä kävin Sellossa, mut ainut, mitä ostin (tietämättäni) alennuksesta oli sormus. Normihintasena otin carlingsin hyllyltä tiikeripitsirievun. Täytynee keksii vaa joku hauska paita sen alle. Myöhemmin veljen ja äidin kanssa vaatekaupoilla löysin Fred Perryn putkikassin, jota hetken aikaa kattelin ja vein sittemmin kassalle. Tyytyväinen.
     Taitanee tämä olla viimeinen postaus vuoden 2012 puolella. Hieman myöhäseks jäi tämäkin "joulupostaus". Kaikinpuolin oon ihan tyytyväinen kuluneeseen vuoteen, vaikkei mitään ihan järkyttävän suurta tapahtunut. 


ps. unirytmi sekoitettu - check. Ennätysherääminen : 13:45. 
pps. angry birds- pipareita by Erkan äiti.
ppps. hetken ragettaminen blogien seuraamisen kanssa. 

2 kommenttia:

sulka kirjoitti...

ihana toi fred perryn laukku! ja söpöjä pipareita.

K i r o kirjoitti...

sulka: joo, tykkään itekki *0*. noit pipareit ei vaa kehtaa syödä ku ne on niin kivan näkösiä.