Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2013/01/28

i will never let you fall, i will stand up with you forever




Nuudeleita ja mangoteetä. Kiinalaista kahtena aamuna. Ja koeviikkoki. Kemia, ruotsi, fyssa ja matikka. Pari vapaapäivää mahtuu. Sekä wanhat. Onneks mekko tulee 1. helmikuuta. Ja koska tanssikengät värjätään vesiliukosella värillä (srly dafuq) niin kävin ostamassa ulkokävelyyn toisenlaiset kengät. Alennuksessa 20e. Niitä voisin käyttää ihan muutenki, ne on aika sirot mun pienissä jaloissa.
     Motivaatio ja jaksaminen tehä asioita hieman minimissä. Löhöilly vaa. Koulujuttuja yritetty tehä sen verran et oisin tyytyväinen. Tälläkin hetkellä 5h nukkuneena simahdan kemiankirjan ääreen. Ymmärrys poissa päältä.


Mul on aikasemmi ollu jo ajatus, että Paprika ois kiva nähdä. Ja sen sittemmin katoinki. Mindfuck. Tuli hieman mielee Inception. Ei ollu huono, mutta ei kyllä näin yheltä istumalta saa koko ideasta kiinni. Pitänee kattella uusiks toinen kerta. Yritin tos myös kattella Death note- leffaa, mutten kestäny: Light tuntu kävelevän vaa sen tarkasti liikkeitään harkitsevan roolinsa yli. Sekä se huonohko sydänkohtauksen näytteleminen. Mut kaiketi, Death noten sijaan katoin sitten FMA Conqueror of Shamballan (kerta 666) läpi. Näin 4 vuoden jälkee "itken" vieläkin aina samassa kohdassa.

ps. oikeesti kauhistelen ihmisten tyhmyyttä.

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

heeei sinä tuntematon kenen blogia oon jo jonkin aikaa lukenu. mut haastettii tekemään tollanen tylsä kysely juttu ja siinä piti haastaa 11 blogia ja, noh, seuraan vaan 11 blogia ja sun sattus olemaan yks niistä joten http://kissankellotorni.blogspot.fi/2013/02/en-tykkaa-haasteista.html ole hyvä :D

K i r o kirjoitti...

Maria: oh, kiitän ja kumarran. :D