Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2013/04/16

sinä saatat olla juuri se, joka sattumalta minut pelastaa meteoriitin alta






Teatterissa käyty. Frankenstein. Oon ilonen, et äikän kurssii kuulu toi: oli vaan mahtava. Koeviikkoki ollu jo. 7 koetta ja kokeet saatu. Totesin, että koeviikolla panostaminen kannattaa: koeviikko menikin paremmin ku viimeks. Pari kymppiä [matikka (wut) ja ussa], 3 ysiä ja pari kasia. Ja sittemmin vika jakso käyntiin kahdeksan kurssin kera. (tarkemmin sanoen 7,5)
     Uudet housutki löyty pienen metsästysreissun jälkeen. Super high waist. Kivat jalassa. Ei Kampin eikä Jumbon Carlings halunnu tarjota mulle niitä housuja, joita etsin - joten Stockan One way auttoi pulmassa. Uusia high waisteja kävin etsimässä hulluilta päiviltä, mutta ei onnannu. No can do. Ostin sit niiden edestä 3 Studio Ghiblin leffaa, joista kahta en oo nähny. Ja repairing shampoon. Kutrit tykkää.



MertalOrgy. Kahen jälkee kotona. Olipahan omanlaisensa kokemus. Pari hevilettii liehu mun naamassa jatkuvastu ja pientä tönimistä. Ei enää Nosturiin niin isolla läjällä ihmisiä. Onneks bodyguard Valde oli messis. Ei jääty kattomaa ihan loppuu asti, koska yötaksa. Turmion kätilöt jäi suurilta osin näkemättä. Hieman harmittaa.




     Pikalupautuminen Leilan seuraks Pariisin kevään keikalle. Kaiketi oon tyytyväinen, että lupauduin, koska se olikin ihan kiva. Vaikka en olekaan paljoa koskaan kuunnellut kyseistä bändiä. Ja tuli tavattua mukavia ihmisiä. Ehkei ihmiset ookkaan niin pelottavia kuin ittelleni uskottelen. Näin Pariisin kevättä jälkeenpäin kuunnellen mietin miksen aikaisemmin oo ajautunu kuuntelemaan.

ps. arvatkaa kuka ei pystyny odottamaan? Story mode läpi alle 12 tunnissa. Miksi pelit on hienoja? Ja vihdoinki ku pelissä on kaikki jinchuurikit. En kestä. Supernarska. 
pps. kolhinu polven johonki huomaamatta. nyt on mustelmia.
ppps. anteeksi kuvaoksennus.
pppps. the gazettea odotellessa.


0 kommenttia: