Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2010/07/05

Finally it's done.


Zomg, en oo vähää aikaa tänne kirjotellu, syyt nyt on siinä, että, ensinnäkin - tulin tänää mökilt (lähin sinne torstaina) ja se, et olin tos 10-24pvä Italias. Ja nyt sit sen vkon jonka kerkesin olee himas, en jaksanu päivittää tätä ! Ois menny 1001 tuntii tätä tehdes varmaa. Mut nii siis, teen nyt sit sen Italian postauksen myöhemmi, koska en nyt jaksa väsätä sitä (laiska). Ja ku niit kuviiki on vitusti. Mut kyl mä nyt varmaa sen verra täs jaksaisin kuvii tänne laitella, mitä sielt Italiast satuinki ostamaan !
Tuollaiset vyöt sieltä sattu vastaa, ton mustavalkosen niittivyön satuin nappaamaa matkaan ku käytii Pisas kattoo sitä kaltevaa tornii - se on aika vino. Ja nii ne muutki rakennukset, mitä siel oliki, neki vinoja. Faija heitti läppää, et niidern rakennusten piirrosten tekijä varmaa kännis ollu, ku tehny laskelmia. 8D
    Toi toinen vyö on mun rakkaus, ostin sen Viterbosta (ekas suurempi kaupunki meidän Vetralla-kaupungista johonki suuntaa) jostai aasialaisten pitämäst kaupast, jos oli mukavan halpaa !






Tuon kyseisen paidan oikealla, ostin senki samast kaupast ku ton vetoketjuvyön, siitä aasialaisten pitämäst kaupast. Miestein puolelt paita, se on kait L-kokoo, mut se on mulle sellane hyvä. Ei ainakaa liian iso, mut ilmavampi vois toki olla (ilmavat paidat on kivempii, ei tuu kuuma).

No, noista koruista sen verran, et ostin neti Viterbon vanhasta kaupungista, ku siel sattu kans olemaa noit aasialaisten pitämii pikkukauppoja. 8D Toi tollane kruunukoru oli kyl puolet halvempi, mitä se nyt tääl Suomes ois maksanukkaa, tähtipinnit oli yhteensä euron (ne ei siis oo tarroja, kuten luullaan), toi tollane tähtikaulakorukaa ei ollu paljoo, mut toi vika oli sit jotai 11-14€. 8D Pappa betalar.


Tuollainen Duff-huppari sitte tarttu mukaan Roomas käydes. Noit oli Pisassaki, mut en tajunnu ostaa sitä sieltä, joten Roomasta tarttu mukaa. Aluks kelasin, et oisin ottanu punasen version, mut en sitte ottanukkaa, musta parempi. Toiki on muute myös aasialaisten pitämäst matkamuistokaupasta. Halpaa oli sielläki, huppari oli kyl 16€, mut son kans lämmin, pidin sitä lentokonees, ku siel sattu olee viilee. 

Mut nii joo, mul oli tos 30.pvä synttärit ja mut herätettii kivasti huonostinukutun yön jälkeen. Oli aika ihanaa  herätä synttärionnitteluilla. Sain sitte Canonin Eos 1000D-järkkärin synttärilahjaks, mut sit mummolle ja ukille se ei riittänykkää, joten niidenki oli pakko tyrkyttää rahaa. Toisilt sukulaisilt sain postissa 50€ Seppälään, siis lahjakortin. 

Nii, olin kans 29.pvä Kampis päin, itteasiassa Versaillesin keikkajonos, vaikken pahemmi keikalle mennykkää. Olin mm. Reilan, Katjan ja Reilan kaverin kans hetkisen aikaa, kunnes ne mut sit feidas ja vaihdoin seuraa. 8D Kävin kans moikkailemas muutamaa ihmistä samaa aikaa ku Stadis satuinki olemaan. Tungin muute Reilan suuhu mun roskat, ku  en syöttänykkää mun Pockeja sille (sen suu loksahti auki kateudesta kuulemma). :-------D

Ostin kans kengät siel olles ! Tollaset tennarimalliset varrettomat, ne oli kivat, I like them. Postis oli kans tullu matkal olles mun tilaamat creepersit. Omnom, ihanat neki, tuleepaha lisäpituutta ne jalas. :D

Ei kai täs sen kummempia varmaankaa, löysin vaa taas yhen täyden paketin Hello Kitty Pockyja (monikko suomeks - en tiedä). Anteeks muute tost ihanast välist tuol alus, nää kuvat ei vaa tykkää, enkä jaksanu säätää niiden kans enempää, sori. Mut anyway, katon, millon nyt sit jaksaisin tehä sen postauksen Italiassa vietetyst ajast, mut ei siit sen enempää.
Näkyy sittemmin, kun jaksan kirjoitella~

0 kommenttia: