Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2010/07/13

the needless note ★

Halusin kirjottaa tänne nyt jotai, mut mul ei satu olemaan mtn valaisevaa, joten täst tuli tälläi turhapostaus. Kuka nyt jaksaakaa lukea.
Täs on tultu kivasti datattua + mökkeiltyä, olin tos about 5 päivää mökillä + viime vkonlopun ja nyt sit pe-su ehkä... Rakastan mökkeilyä. ♥ Että voi jumalauta.


Mut kyl siel tuli hajottua jonki verra, mm. faijalle, joka meni edustavan näkösen eliminoimaa ampiaispesää, joka oli sit jossai tollases roikkuvas lintyjensyöttöhäkkyrässä.
 Anteeks, sensuroin naaman, sil se oli aika... Hehkeä. Eikä tullu toki kuuma tos tollases toppapuvus + pitkähihanen paita pääs + juoksi jonku sellasen tulihommelin kans ulkon polttamas niit amppareit, ku se pesä oltii tiputettu sellasee vedel täytettyy vatii ja sen pääl oli sit joku levy jonka ympäril kuhis sit niit amppareit. En kyl kauheest sinä aikan voinu mennä ulos, sil oon kivasti allerginen ampiaisten pistoksille. 8D 
(Sellasen pistäminen sattuu muute oikeesti, mut ne kyl kuolee siihe, et ne pistää. Jos ne pistää.)


Siel olles tulin kans kyl syöneeks kivasti tollasia mutsin tekemiä köyhiä ritareita(?). Nii se niit ainaki nimitti. Paistettii sellast pullapitkon viipaletta pannulla, joka on kastettu maitoo + korppujauhoja + kermavaahtoa ja mansikoita. Oli kyl hyvää. 83


Totesin samal mökil olles, et nukun paremmin siel ku himas. Himas joudun pyörimää ja hyörimää kunne saan unta... Kuten viime yön päätin nukkuu lattial, mut se ei kyl tuottanu tulosta, joka ei sit ollu kovinkaa kivaa.
Mutta kuitenkin~ Täs on pitäny tehä riparikortteja (siis, kutsukortteja), mut laiskuuttani oon vaa suunnitellu, enkä tehny. 9 korttii pitäis väsätä, arvatkaa jaksanko ? Tullu kans kivasti kuvailtua tol uudel järkkäril ja se ei ookkaa nii hankalakäyttöne ku luulinkaa ! 
Stadissaki on tullu käytyä useempaan otteeseen ja kivaa on sielläki ollu. Tosin, eilen nyt satuin hieman sekoomaan tuntemattomasta syystä, ettei sitte vois epäillä Mountain Dewiä ja jääteetä. Tuli kans piirreltyy mm. siihen jääteepurkkiin ja muiden iholle. :------D On kiva piirtää esim. kädet täytee ja tuhria muita.


Tänään en oo tehny mitään kummaa: datasin aamulla kuten aina, mut sit kans lagailin Alen kans Jumbos nelisen tuntia juomal puoltoist pulloo Mountain Dewiä (ihme ihme) + jtn muuta RAINBOWn sitruslimua, sit siirryttii ulkoilmoille ja kaikkea muuta jännää. 8') Tullu tänää kans raiskailtua ONE OK ROCKii koko päivä, omnom. ♥
Mut ehk mä nyt lopetan tän turhan jaarittelun ku tätä muutenkaa kukaa jaksa lukea.

0 kommenttia: