Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2011/08/13

off my mind



Ajattelin väsätä viel jonkun pienen postauksen tähä kesäloman loppuu.

Hurr, onneks ei oo enää hirveen stressaantunu fiilis. Jouduin siis eilen käymää hammaslääkäris ja kuulotutkimuksis, dislike, joten stressasin vähä. Onneks se lekuri siel Meilahdes oli chilli ni ei ollu tuskalline fiilis lähties.

I just realized that I've not done anything useful ... siis tänä kesänä. Oon vaa ollu kavereiden kans, datannu, nukkunu, syöny (ja lihonny, hyi, nyt on tehtävä jotain) ja mökkeilly pari kertaa. Ja sit ihmettelen, et mihi mun kesäloma meni.
Löysin yllättäen tollasen harmaan paidan mun vaatelaatikoiden uumenista ja jäin ihmettelee, miksen oo aikasemmi tajunnu käyttää tota.





Tiistaina käväsin Sannin kans ostosreissulla ja vihdoin tajusin ostaa ton timanttitunnelin. Oli kyl mun varoihi aika kallis (16€), mutta no can do, luv it. (-u- ♥ but it's sometimes weird to wear it cuz it's a bit heavier than my normal tunnel.
Mentii sitte myöhemmi takas Sannille syömää jäätelö, omnom - alko tekee mieli tollasta jokaisen sortin strösseleillä ja kastikkeilla päällystettyä jäätelöö.


Mutsi löys eile meidä takapihalta takajaloista halvaantuneen linnun pahvilaatikos sisälle yöpymää. Päästi sen kuulemma aamulla takas luontoo, vaik se ei voi lentää. ,_,

Atm I'm alone at home. Porukat lähti mökille ja sano tulevansa viel tän päivän aikana. En kyl haluu olla yötä himas, joten linnottaudun jonnekki.
Muutenki tääl on kylmä, huone on ku hävityksen kauhu, enkä jaksa siivota vielä, haluun kattoo lisää Potterii ja kaipaan seuraa ja ruokaa ja aaaaaaaaaaaa. Okay, staycalmstaycalm.

Lukioonki pitäs raahautuu tiistaina - ei oikee innosta, hauun olla viel lomalla. ;A;  toivottavast se nyt menis ees sillee, et pärjäisin.

Täl kertaa ei sentää tullu kilometrin mittasta postausta.

but I don't have anything interesting to tell anymore.
So byebye ♥

0 kommenttia: