Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2011/12/23

a happy ending, a good beginning.



 

Merry xmas for everybody ! ♥

 Jouluaatto, jota on odotettu pitkää. Ei kyl oo ollenkaa joulufiilis - ei lunta, ei kuusta, ei koristeita. Mm'm, vähän kuiva jouluaatto, joo.

Pari sanaa kiinnostuneille näistä muutamasta edeltävästä päivästä.
    Maanantai oli jees, koska kemmantunti oltii peruttu ja sai nukkuu tunnin pidempää. Tehtii Venlan kanssa Valden joululahja - Emma Watson-kalenteri vuodelle 2012 - valmiiks, mut paketointii ei sitte onnistuttu tekee, joten matikan tunti meni Inkan kans paketoimiseen liimalla, sillä teippii meil ei sattunu olemaa läsnä.




paras joululahja ikinä.

Tiistai ei tainnu olla muuten mikää erityine, ojennettii lahja ja jatkettii normia koulupäivää.
    Keskiviikkona en sit kerenny tekee oikee mitää, sillä oli hieman kiireistä. Toisaalt koko päivä oli ihan hirvee. 10 min vikasta (kemian) tunnista menny ja maikka aka Salo ilmoittaa, että kokeillaan operaatiota, että minä ja Venla aloitetaan lomamme hieman aikaisemmin ja poistumme tunnilta. Tosiaan, syy tähän oli se, että puhuttiin omalla tavallaan tärkeästä asiasta, vaikka kylläkin vaa kuuntelin ja kommentoin tarvittaessa. Fiilis oli vähän, että mitä vit-- mut ei sit kuitenkaa liikuttu siihen tyylii, et meil ois aikomustakaa lähtee - kuitenkin sumplittiin asia siten, että Venla lähti, jotta mä saisin olla tunnilla - mm. siksi, että pitkä kemia aikeissa.
Myöhemmi illemmalla suuntasin sitte Vantaankosken koululle, puurojuhlaan, pakolliseen tilaisuuteen, joka ei kiinnostanu paskan vertaa. Toisaalt nauroin niille esityksille siellä ja en pysty kuuntelee tätä yhtä kappaletta ilman, et mua naurattaa:


Tilaisuudesta sittemmin Myyrmäen kirkkoon, joka oli yhtä hirveetä sen jälkeen kun eka reksi tulee huomauttaa, että nyt hiljaa ja sitten säikähtää tilaisuuden loputtua, et kemian maikka tulee valittaa samasta asiasta. Kuitenki karkasin siitä pikkuhiljaa, koska se ei näyttäny puhuvan mulle. Huhhuh. Ei siitä sen enempää.


No mutta niin, tää varsinainen jouluaatto.
Heräilin tossa puol yhtentoist pintaa ja mummolaa sitte yheks ruokailemaa ja kattelee Chris Angelin showta. Ja availemaan joululahjoja. Löyty myös kaikkee, mist mä en tienny mitää, mut joo.


iTunes lahjakortti from hun. he gave me some chocolate, too.
HP 7 p 1&2 ja The sims 3 (plus) pets
Lumenen mascara ja kajaali from Inka,
ESTEE LAUDERin ripsari ja eyeliner,
tehohoito ja lämpösuoja


unensieppaajakaulakoru,
"usko, toivo, rakkaus" kolmikantainen sydänkaulakoru,
Venlalta avainkaulakoru, lego-sormus ja lego-korvis
rakastuin toho avaimee. ♥u♥

iPhone 4 case,
headphones

vaatteita oon ostanu ittelleni lahjaks jo etukätee, siksei tässä nyt niitä löydy. Osa on jo matkalaukus, jotka vietii jo etukätee lentokentällekki, joten ei nyt niistä ole kuvia tähän hätään. 
+ söpö säästöpossu mun serkuilta. :---) ♥
++ halusin nähä sut viel tänää, mut alkaa olee jo aika myöhä. :( aapdfsjpfäjsgoåaägno
+++ olkaa kunnolla, älkää riehuko liikaa. I don't want to think r u alright all the time when I'm not with you.
Nyt alkaa olee jo aika haikeet fiilikset. Lähen aikasin aamulla lentokentälle ja kohti Teneriffaa.
Omaksi onnekseni faija ottaa koneen mukaa, etten kärsi ihan hirveesti vierotusoireista ja antisosialisoitumisesta ja ikävästä :(. Saan kyl hyvää ruokaa etc siel, mut sit tuun ihan papuna takas ja sit ku tuun takasi Suomee, ni seuraavana päivänä alkaa koulu ja vittu mä oon sit kuollu... (eli palailen pohjoiseen taas 8.1.) Yritän päivitellä tänne parhaani mukaa kaikkee hauskaa kuitenki. c:


mutta nauttikaa te Suomen jouluisimmasta säästä (mist mä täl hetkel eniten nauttisin) ja esohgfoashgpjsdapgjpa.. ei mul varmaa muuta kerrottavaa oikein ole. Oiva lopetus tällekki postaukselle.


So, hyvää joulua ja iloista uuttavuotta :---)

2 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Oooi mitä lahjoi :)) kivaaaaa pidä sä hauskaa siel teneriffal, pitää sit kyl nähä ku tuut sielt oikeesti! Ikävä suaa :---(

K i r o kirjoitti...

sanyou: aaawww, joo ! tuon sulle jtn muksaa täältä kuha löydän. :---)