Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2012/02/03

your love will be the death for me



"Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi ainakin kaksi muuta bloggaajaa."
kiitos Venla.


1) Taidetarvikkeita. Niit on täs pitkää pitäny ostella, mut en sit oo tullu ostaneeks, koska ihan liian kallista. Mahdollisesti paremmat akvarellit ois kivat, sekä paremmat siveltimet. Ölyvärit on kans aika innostuttavia värejä, vaikka niist tuleeki aika hassu pöhnä jälkeepäi. Älä haistele turhaan tärpättiä. Mutta öljyvärit ois kyl tosi hupaisat. Ja kaikki muutki tarvikkeet maalaamista varte. Miksi taiteen pitää olla niin kallista ?
Miksen osaa myöskää pysyy asiassa ? Huomatkaamme se tästä eteenpäin lukiessa.

2) Täydelliset hiukset. Oon aina halunnu hiukset, joihin olisin vihdoinki täysin tyytyväinen ; pitkät/pitemmät, hyväkuntoiset, tuuheat ja paksummat. Okei, tuuheita ja paksuja hiuksia en välttämättä heti pysty ostamaan. No mutta oon jonki aikaa halunnu pidempiä hiuksia, vaikka sitten pidennyksiä käyttäen, ja erityisesti jotain shokkivärii, mut kyl tää blondiki on ihan yhtä hyvä, ei haittaa silleensä. Mutta ehdoton suosikki ois blondi-pinkit. Oijoi. Tää nyt ei oikee tavaraan mene, mut ei kyl nää muutkaa. 



3) Lävistyksiä ja/tai pienimuotoinen tatuointi. Niitä oon ihannoinu jo vaikka kuinka. Oon kyl ihan tyytyväine pärstään yleisestiottaen, mut korvat on aika kaljut. Smiley-, kieli- ja niskalävistys kyl kelpais. Industrial ja tragus on ollu mieles kyl kauemman aikaa + jospa saisin nyt aikaseks venytyksen toiseenki korvaan loistamaan. Snake bites on kans ollu aika namnam, vaik aika monel on (riippuen mist suunnast katsoo).
Isoo tatuointii en välttämättä kyl haluu, sellane pieni on söpömpikivempi. Niska ois ihanteellinen paikka, taikka sitte vaihtoehtosesti yläselkä. Ja ranteet. Ja nilkat.







4) Keikkailurahaa. Tällä hetkellä on niin keikkailufiilis ja muutenki. Oon ollu kunnon keikal viimeks girugämeshissä viime maaliskuus. Ellei PASAn pienmuotost keikkaa Venlan kans lasketa. Löytyy nii monta eri bändii, jotka haluun nähä, vaikken välttämättä musasta hirveest välittäiskää. mm. täl hetkel Simple plan, pari muut (jiiru)bändii/artistii. HIM (nostalgia), the black eyed peas, ONE OK ROCK ja skrillex ois kans jotain sellast, mitkä haluisin nähä. Ja on mul varmaa 666 muutaki hassuu, joit haluis mennä kuuntelemaan. 


5) Vaatetus. Mul on ihan kaikkee, mitä haluun ja vaikka mistä, mutta sit rahaongelmia näin köyhänä opiskelijana, joka ei kykene tilailemaan netistä kaikkea mitä ikinä haluaakaan.Varsinkaan ulkomailta.
Oon himoinnu uusia paitoja ja erityisesti tollasia ihania rikkinäisii sukkiksii, jotka mä nyt todennäkösesti saisin ite muutenki rikottua.
Farkkui ja muita housuja on selvästi hankalempi löytää. Etenki ku oon liian kriittinen sinisten farkkujen suhteen. Mut revityt ja rikotut on mun rakkaus, sellaset hienot ihanat täydelliset haluan. 







Kaikki ei ny ollukkaa tavaroita, mut eipä sen pitäs haitata.
Voisin täs haastaa Yukin ja Sannin !

3 kommenttia:

emmma kirjoitti...

Pinkkiblondit ois munki unelmat! Ja lisää rautaa pitäis saada. Huomen meen kyl ottaa kulmakorun :3 ja sit mult löytyy spiderit, smiley, tragus, 12mm venytys ja 14 muuta korvista, mut lisää pitäis saada. Haluisin jotain uutta ja erilaista. :---)

Ja voitko linkata ton pinkkiblondit rakkaushiukset kuvan, ni voin mennä tykkää siit we<3it'is! ;)

K i r o kirjoitti...

emmma: joo. ;__; vois olla muutenki iha hyvä värjäillä jonku aikaa hoitoainepohjasilla väreillä ni hiukset voiski vähä virvottuu.
mih, mullekki kelpais. :c smileyt oon ihannoinu jo ties kuinka kaua, mut sit en oo koskaa saanu aikaseks mitää, sekä hieman rajoittavat vanhemmat näissä lävistysasioissa.

http://weheartit.com/entry/16023418 <-- tosta pitäs löytyä. :-----)

Anonyymi kirjoitti...

oijoi haastoit mut :oo jänskää