Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2012/02/12

potilas kuollut heikkouteen, omaan mahdottomuuteensa

Duubadaaba,
vihdoin kuvasaldoo on kertyny bussikuvista uusiin ostoksiin, et tänne vois päivitellä jotain. Piti täs jo aikasemminki, mutta tota juuu.


Koeviikko on vihdoinki ohi ! Vaikken sitä oikee koskaa stressannukkaa, mutta silti. Toivoin, et pari ainet ois menny paremmi ja pariin oisin voinu lukee vähä paremmi, mutta ihan hyvin silti meni. 
Ekana oli bilsa, sit kemia, jost kuitenki repäsin paremman ku odotin, sit ussa, matikka, filosofia ja yh. Ja nyt sit uus jakso, joka on samanlaine ku jokases jaksos ollu, mut eri aineilla. Onneks nyt on kuvista nii kaikki ei sentää oo lukuaineita.


Kävin kans koeviikon aikan mun vanhalla koululla ja satuin sit yllättäen myymään edelliselle ruotsinmaikalle jonkun 9.lk kuvistyön (unityö). Piti myydä jo aikasemmi, mutten saanu aikaseks. En ite ees tykkää tosta, hyihyi. Mutta tilille siis tuli 75€, kehystysmaksu sisällettynä.


Täs on tullu myös nähtyy ihmisii tavallist enemmä. En oo vähää aikaa liikkunu kunnol kavereiden kans, joten sain täl viikol sitte aikaseks nähä mm. Yukia ja Jossua. c: kaiken maailman jubailua sekä juttujen jakamista - mm. ES turvottaa.

Kosk ulkon on ollu hirveen kylmä ja oon tarvinnu kaikkea maan ja taivaan väliltä, mukaan on tarttunu vähän kaikkea. Kuten mm. takki, kengät ja ruokaa.
Takille nyt oli tosi hyvä syyki ostaa, joten bongasin tollasen ruskeen maiharityylisen takin, jollane ilmeisesti aika monel nykyää on, mut mikäs siinä. Se on silti kiva. Löysin kans kaappei penkomal tollasen massiivisen rastahuivin.


 



  Jostai syystä ku tulin yks päivä himaa, mua odottiki tollanen kiva konvehtirasia ja korkkarit. En yleisesti ottae tykkää korkkareista enkä ees osaa kävellä niillä, mut noi on yllättävän kivat ! Jalat näyttää kyl hurjan pienilt noi jalas, koska kokoa 36.



Koeviikon päätteeks kävin sit Mannis shoppaa muutaman koulukirjan ja siitä sitte hissaa, fyssaa ja psykaa matkaa.
Sitten jälleen jostain ilmestyi tuntemattomia tuotteita, jotka osottautuki tosi kivoiks. Siis, syväpuhdistava ja hoitava shampoo, hopeeshampoo ja hoitosuihke kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Toi hoitosuihke on kyl kiva ku samas on UV- sekä lämpösuoja.







Kengät tos sanoinki ostaneeni. Bongasin spirit storen alennusmyynneist 24€ hintaan. Tosin vast lumien sulamisen jälkee käyttöön, mut en mä noit kehannu kauppaan jättääkkää. Ja tosiaan, ostin kans tollasen tähtitunnelin Backstreetilt. :---) 50% alennuksessa, joten makso n. 7€. Sekä Osku oli hassunhauska ja jostain syystä toi mulle tollasen plugin. Tuitui.
Housutki on tarttunu mukaa eiliselt ostoskierrokselta, mutten omaa parempaa kuvaa ku tuon allaolevan asukuvan. Tuollaiset hieman kuluneen näköset harmaat pöksyt Ginatricot'sta ostin.



asohgfsdjpfagjpg, pitäs täs tehä parit läksyt, mutta koen koneen hieman houkuttelevammaksi. Miksimiksimiksi olen näin laiska ? Nojaaaaaaa, ehk motivoidun illemmalla, tai sitten en. Koin kans kiehtovammaks ottaa pitkäst aikaa parit pärstäkuvat, joist suurin osa ei kyl oo julkaisukelpoisia mihinkään taikka missään muodossa.





Kilometripostauksia, mut syyttäkää kuvia. Ei mulla kai muuta. :-----)

Oon sun villipeto

 Ei tollaselle voi olla sulamatta ? ;n; ♥


2 kommenttia:

Anna Käyhkö kirjoitti...

oi miten ihanat kengät ja miten kaunis oot ! ::)

lauantaimurhetytto.blogspot.com

K i r o kirjoitti...

Ansma: Oi kiitti hirveesti ! :)