Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2012/04/13

rakastuin jälleen.



Kuvaoksennusta. Kertyny kuvia viimesest postauskerrast aika roimasti, mutta se on sitte eri asia, kuinka monet on julkasukelposia.  Nauttikaa. Pahoittelen pientä postaustaukoa.



Olin iloinen ja löysin yks kaunis päivä kaikkee kivaa. Ilosta oli kans löytää Carlings Jumbosta, josta bongasinki paidan. Sormusta kattelin aikasemmi jo JCstä ja nyt sain aikaseks hommata sen. En yleisesti ottaen käytä sormuksii, mut toi on jotain ihanaa.





Sain aikaseks kattoo pitkästä aikaa Fullmetal alchemistii. En muistanukkaa, et tää onki näin hyvä sarja omaan makuun. Nostalgisoin kattoessa ja samalla huomasin, etten omaa ku puolet koko 1. tuotantokaudesta + leffan, joten dvd:t 8-13 meni tilaukseen. Olin ikionnellinen ku käväsin ne tänää postista hakemassa. 
Ikionnelliseks mut teki myös se, että löysin FMA Brotherhoodin youtubesta suomenkielisil tekstityksillä ( jotka toimii jopa moitteettomasti, paria sanaa lukuunottamatta). En jaksa vaivata päätä englannilla, sillä kuitenki ois ihan kiva ymmärtää hieman enemmän kuin tärkeimmät pointit.





Ton kaiken animehömpötyksen lisäks sain pitkäst aikaa inspiraation ja päätin maalata. Todella keskeneräinen, mut oon yllättävän tyytyväinen jo nyt, et on innostusta jäljellä jatkamiseen. Täytys vaa saada aikaseks hommattua pari pensselii lisää. Helpottais hieman.



Mulle hommattii täs kans hylly. Kyl on tarpeeseen. Mun iPod/iPhone- telakkahommeli on lojunu tossa lattialla jonku jakkaran päällä peräti puol vuotta ni kyl hylly ois iha jees. Saisin kans vihdoin liitettyy noi koneeseen ja kuunnella kerranki ääniä paremmista kaiuttimista ku koneen omista randomeista taikka kuulokkeista. 
Tätä hyllyy varte jouduin kyl siivoomaa urakalla mun pöytää ja laatikoita, joista sainki noin puolet kokonaa tyhjiks. Roskaa siis kerty muovipussillinen. Viel ois kyl enemmä laatikoita siivottavana, mutta pölyn haistelu tuottaa hedarin. 



Saatiin tässä kokeetki takas. Oon yhä tyytyväine, mutta YH2 kurssin 7½ en oo tyytyväinen. Noh, kattoo jos jatkasin ainetta pakollisten lisäks. Mut erityisen tyytyväinen oon FY2 9-:een. Tosi tyytyväinen. Kelasin et meni huonosti, muttei mennykkää.
+ olihan ihan kivaa hymyillä tyhmän näkösenä kokeessa.
++ 666



Koulukirjoihi menee muute ihan tolkuttomasti rahaa, jos niitä ei osta käytettyinä - joten niin meni tälläki kertaa. Olin tyhmä ja en hakenu kirjoi aikasemmi, et oisin saanu käytettyinä - paitsi terveystiedon sain. Ruotsin ja enkun oisin kylläkin luontevasti uusina ostanutki.






ps. sain harjotteluauton. Se viedää myöhemmi mökille. Eipä haittaa mälläämine haittaa.






7 kommenttia:

emmma kirjoitti...

voisin ite kans hommaa ton topin, mul on tollain kangaskassi jo :D mut ankkurit on jees. Mäki tartten harjottelu auton.

K i r o kirjoitti...

emmma: naaaw, mulki on tässä ollu sellasii aatteit, et meen ostaa ton ankkurikangaskassin, se sattuu olee vaa aika ihana. :__D

Maria kirjoitti...

Hey kanttii vaihtaa tuo tumblr linkki, se on sul tumblr.com/blog/mikurun ku pitäs olla mikurun.tumblr.com c:

K i r o kirjoitti...

manu: kappas, en ollu tajunnukkaa tota tehdes. :/ kiitti huomiosta !

Anna Käyhkö kirjoitti...

oij, ottasin mieluusti itelleni ton sormuksen ja topin : )

lauantaimurhetytto.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

paljon makso toi toppi?

K i r o kirjoitti...

ano: carlingsin tuntien aika paljon, eli n. 30€.