Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2012/06/10

tapahtumarikkautta, kiitos





Kesäloma alko heima kehnoissa fiiliksissä. Onneks Venla todisti olevansa sen hetken maailman ihanin ihminen ja tuli mun luokse suoraan töistä. Et tiiäkkää kui paljo se autto. Kiitos. Onneks tällä hetkellä olo on paljon parempi.
     Eipä tää aika oikee mitenkää oo menny. Viikko kulunu kesäloman alusta ja tuntuu jo nyt, että miten mä aion kestää loppuloman ilman mitään kunnon tekemistä. Tosiaan, viikko on kulunu suurimmaks osaks koneella, ihmisiä /ihmistä valvottaessa, taiteillessa ja musan jumputtaessa. Tällä hetkellä yritän saada vaivalloisesti tehdyks veljen rippijuhliin kutsukortit. Pöytä on vähä ku hävityksen kauhu.


     


Mut kaiketi omaksi ilokseni, ja jotta saisin jotain tekemistä, sain sovittuu koulun kuvismaikan ja rehtorin luvan kanssa suorittavani kesän aikana yhen kuviskurssin itsenäisesti. Johtuen siitä, että ens vuoden lukkariin sain mahdutettuu vain yhen kurssin kuvista ja ois aikomusta suorittaa kuviksen lukiodiplomi. Mut toistaiseksi ohjeistuksia odotellaan. Ja toiseks ilon aiheeks sopii se, et mulla on toistaseks kolmeks seuraavaks päiväks jonkulaista tekemistä suunniteltu, ni en joudu kyykkimään koneella koko päivää.
     Pahoittelut tapahtumarikkaudesta, yritän kasata seuraavaks kerraks hieman enemmän asioita. Mut ei mulla muuta. 

0 kommenttia: