Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2012/08/05

Aurinkoa sataa ja vettä paistaa.


Oi tätä jäätelökesää. Okei, jäätelön syömine on jääny vähemmälle ku viime kesän. Suuntasin mutsin ja mummon kanssa itiksee ostamaan neuletta veljen rippijuhlii, mut mukaan tarttu myös mekko. Ostin vaatevarastoon myös huoramarketista H&Mstä muutamat topit.
     Sain myös aikaseks lähtee käymää Erkan mökillä päiväressul. Forssaan siis suuntasimme. Siellä sit oliki pari sukulaista. Lagittamista ja syömistä ja sit takasipäi. Jalkoja lilluttelin vedessä, mutten uimaa kuitenkaa löytäny tietäni. Kotona olinki illal puol ysin aikaa. 
     Epic keskustelu Erkan kans Tuksusta. Jäin silti ihmettelee, miks mä oon ottanu screenshotin palasesta meidä pientä conversationii... Nauratti ku löysin tän myöhemmi. Raahasin sen mun kans kattoo batmanii. Tykkäsin, mut trailerit ei oo kivoja enää sen jälkee ku löytää viel lisää leffoja, mitä haluu mennä kattomaan. Ja muutaman lisää viel sen takii, ettei oo nähny niitä. Kasassa on siis jo noin 5 tai 6 leffaa. 


Linnanmäellä. Päätin tuhlata rahaa ylihinnoteltuu rannekkeeseen ja raahautua Lintsille Leilan ja Henryn seuraks Erkka mukanani. Kesäfiiliksen takia pakotin itseni ostamaan hattaraa, jonka syöminen oli kuitenki sottasta puuhaa. Tahmeaa. Hiukset ja sormet kärsi. Pientä lagitusta nurtsilla ja "sokean" miehen tiirailua. 
      Taiteilijasielun elämä on tuskaa. Vois olla kiva saada pari maalaust aikaseks viel kesäloman aikana. Tiukoille menee, vaikka ei ookkaa kunnon deadlinee. Ois tosiaan kiva saada kurssi muutamasta kesän aikana maalatusta työstä.

ps. one ok rockilta uutta odotellessa.
pps. kilometripostaus.
ppps. koulut alkaa iha just. kirjoi vois käydä ostamassa pari lisää.

0 kommenttia: