Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2012/08/09

The one who died for power. The one died for love. The one who greeted death as an old friend.


Housutarpeiden takia ajauduin etsiskelemään kaikkea stadista Erkan ja veljen kanssa. Tää-on-kiva-mutta-jätän-silti-ostamatta- tilanteilta en välttyny ja mukaan ei kuitenkaan housuja lähtenyt. Olin kattellu Carlingsista jo aikasemmin kyseistä keltasta toppia. Tällä kertaa se oli alennuksessa puoleen hintaan. Kerranki jotai muuta väriä kuin mustaa ja valkosta. Tykkään hurjasti. Hoitoainetarpeetkin täytin kosteuttavalla ja korjaavalla hoitoaineella.
     Ripsari kuoli. Päätin ostaa tilalle uuden samanlaisen, joten suuntasin Stockmannille ettimää Estee Lauderin- mascaraa. Tarttui mukaan 31 eurolla. Harjanki tarvitsin ja sellasen sain - Glitteristä, koska muualta ei löytyny "ystävällisen" näköstä harjaa pikasella silmäilyillä ja nopealla etsimisellä.



Heureka kiehtoi. Erkan serkku tuli parin päivän visiitille tänne Vantaan hoodseille, joten päätettiin keksii sille tekemistä ja mennä heurekaan. Aivan ekaks ihmettelin sinne tullutta ranneketsydeemii, mut se oliki iha hupaisa. Siel oli käynnissä muutama näyttely, joista yks käsitteli ilmastonmuutosta - sinne mentäes otettii hyllystä söpöt keltaset kumpparit jalkaan ja mentii näyttelytilaan, jossa oli nilkkoihin asti vettä, tarkotuksella siis. Oli iha hauskaa loiskii siel vedes. Vaik pienes kaatumisen pelossa elelin.
     Kahesta muusta näyttelystä tykkäsin kuitenkin enemmän dinosaurus- näyttelystä, joka oli ulkotiloihi rakennettu. Sopivasti ehittiin esittelykierrokselle. Olin iha kikseis noist dinoist. Tonne siis oli rakennettu suurinpiirteiset stereotypiat, millasiks noi kyseiset dinosaurukset kuvitellaan ja opas siin sitte kertoiki, millasii ne todellisuudessa on ollu. Se opas oli aika hauska.

ps. vikat kirjaostokset tekemättä. asd.



0 kommenttia: