Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2012/08/12

Virtahepo olohuoneessa.


Ekan jakson kirjaostokset - check. Uudet housut - check. Reissu Myyrmannissa onnistu niiku pitiki ja löysin kivat housut yllättäem Cubuksesta, josta en niiden olettanu löytyvän. Tyytyväinen minä.
     Sinä päivänä mun ei ollu tarkotus tehä yhtään mitään. Kuitenki porukat ja pikkuveli päättää lähtee päiväks mökille ja olin jäädä yksikseni suureen pimeesee taloon. Erkka pelasti mut siltä kylmältä kohtalolta ja tuli matalaan majaan yöks. Maalailin lujalla vauhdilla siinä samassa kun Erkka hakkas Narutoo rageissaan.  Ja sit päivä oliki paketissa.



Viikonlopun suunnitelmiin kuulu myös grilliruokailua ja yöpymistä Erkan majassa Venlan ja Valtterin kanssa. Seuralaiset saapu kuuden maissa ja sit kohta jo grillailtiinki. Oh gawd ku ruoka osaa olla hyvää. Kuten myös vesimeloni ja viinirypäleet. Ja mansikat ja ananakset.
     Loppuiltana tekemisetki oli vaihtelevia. Ekana Aliaksen parissa, jonka Venla ja Valtteri voitti. Parit erät pelikorteilla ja jotain hauskaa tietopelii. Pieniä ihmetyksiä tietopelissä ja Venlaa jäi häiritsemään, että Frendien ensimmäinen jakso koskaan on esitetty telkkarissa 1994, vaikka sarjaa kuulemma alettiin kuvaamaan -95. Nyt sitä ollaan muutamia tietoja rikkaampia.
     "Virtahepo olohuoneessa ja mato lattialla". Onhan se ihan hienoa maata es-huuruissa jossain vaiheessa lattialla ja tehdä pölyenkeleitä.

ps. huomenna vika päivä lomaa.
pps. värjäsin kutrit.
ppps. hajottaa. mut kuulostaa silti hyvältä, lol.



3 kommenttia:

likeforeverago kirjoitti...

hiiiiii salee meinasin laittaa kans otsikoks ton mut sit vaihoinki :O
psps kyl se on näytetty 94 sittenki. ne dvd boxit on kusettanu muo

Anonyymi kirjoitti...

ootteko erkan kaa yhes? :)

K i r o kirjoitti...

Ano: Juu. c: