Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2012/09/06

anna tuulen puhdistaa, nostaa helmoja ja heittää hiukset sekaisin



Se fiilis, kun tajuaa, että koeviikkoon on enää noin 3 vkoa. Tuntuu silt, ettei ois omaksunu melkee yhtää minkää kurssin asioita. Ehkä tää tästä. Hissan museoraportti tekeillä, musan viikkotehtäviä ja ruotsin sanakokeita. Totesin, et haluun käydä bilsan labrakurssin. Kemiassa eksyttii hetkeks vierailemaa labrakurssilla, sillä teurastamosta oli tilattu mm. muutama naudan tai sian sydän, silmiä ja keuhkot. Ne silmät oli kyl ällöjä, hyi. 
     Koulun lomassa oli alkuviikosta koulukuvaukset. Kuvauksia varten kävin nopeasti ettimässä jonkulaista kivaa (pitkähihaista) paitaa ja löysin sellasen sitte Carlingsista. Toivottavasti kuvat ei oo järkyttäviä kunhan ne käteeni saan. Neuleen bongasin mutsi bongas huoramarketista aka H&M.


Yks iloinen iltapäivä löydän huoneen lattialta korkokengät. En erityisemmi tykkää korkokengistä taikka käytä niitä, mutta noi on jotenki kivat. Voisin eka opetella kävelemään kyl. Iha siitäkin syystä, että vanhoihin tartteen kuitenki jonkulaiset korolliset kengät, ellen haluu näyttää partnerin vieressä iha hobitilta.
     Kone tarvitsi mun apua. Suuntasin siis askeleeni expertille faijan kanssa ja ostettiin kaks kipaletta ulkovia kovalevyjä. Siirsin kaikki 30 000+ kuvaa (hups) koneelta muualle. Jospa alkais futaamaan hieman paremmin pikkuhiljaa. Kunhan saan muutaki turhaa shittii siirrettyy.


Hieman turhaa höpinää tämä. En oo viettäny mitään kaikista toimeliainta aikaa, mutta silti parin viikon sisään mahtuu mummon ja ukin synttärit. Ukille annettii synttärilahjaks muutaman päivän matka Roomaan, jonne faija sitte lähtee kanssa. Mihmih, olis kelvannu mullekki. Vaikka siel onki kuuma. 

ps. kuolin, koska mtn dew supernova
pps. miks mulle kasaantuu aina vaa lisää kaikkee animee, mitä haluisin kattoa?
ppps. koska batman ja pahisääni.


0 kommenttia: