Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2012/08/28

Born this way


Löysin itseni lauantaina Kiasmasta. Hissan museoraporttitehtävän myötä. Erkka seuralaisenani. Näyttelyt oli vaihtunu viime vierailusta ja yks näyttely oli rakenteilla. Tällä hetkellä siel on menossa Päin näköä!- ja Camouflage- näyttelyt. Päin näköä! on sarjakuvanäyttely, jossa on esillä 14 suomalaisen sarjakuvantekijän työtä. Eniten mun mieleen kyseisessä näyttelyssä oli sarjakuvatransformer. Sieltä löyty kaikkee tosi hauskaa.
     Camouflagessa nykytaidetta muotoilun muodossa. 19 taiteilijan, suunnittelijan ja työryhmän töitä. Tykkäsin valikoivasti teoksista tosi paljon. Näyttelyssä oli myös teoksia, joista keksi kaikkee tosi hupaisaa. Ja totesin haluavani tuon kristallirotan ja ametistileijonanperseen. En ottanu kunnon kameraa mukaa, jäi kaduttamaan. Pahoitteluni, yrittäkää nauttia puhelimella otettujen kuvien laadusta. 


As you can see, otsikosta päätellen olin eilen Lady Gagan keikalla Hartwall-areenalla. Äiti seuralaisena. Meillä oli 3 lippuu, joista yht oli jossain ihan muualla ja myytiin se pilkkahintaan pois. Roimasti häviötä tuli, mutta eipähä jääny käyttämättä.
     En pahemmi koskaan oo ollu Gagan suurimpia faneja (enkä todennäköisesti koskaan tule olemaankaan), mutta pakko sanoa, et olin yllättyny. Tottuneena siihe, että monet pop-artistit laulaa tollasissa isoissa konserteissa hyvin paljon nauhalta. Yllättyny olin myös siihe, et muutama biisi kuulosti paremmalta livenä. Kuten, mm Love game ja poker face. Tykkäsin. Käteen jäi mahtava fiilis ja paita. Rasvanen hinta, mutta oli pakko saada. Hehheh.

ps. kaipaan tuol keikal ollutta bassoo.
pps. talojen maalaaminen on perseestä.


4 kommenttia:

likeforeverago kirjoitti...

En ottanu kunnon kameraa munaa
_munaa_
kuolin just :---D

K i r o kirjoitti...

hupsista. nää mun hienot vahingot jatkuu. :_D

Mira kirjoitti...

Toi sun svetari tuol ekassa kuvassa näyttää ihan megakoleelta!

Ja Kiasma on ihan vitun pelottava mesta, noi nukkejutut meinas viedä multa yöunet. :D

K i r o kirjoitti...

Mira: oi, kiitti. c:

Kiasma on kyl aika mielenkiintonen paikka kaikin tavoin. :D