Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2013/09/01

I grasp hold of your hand, warmer and more gentle than anyone else's





Katoin Kimi ni todoken 1. ja 2. tuotantokauden. Sitä itkemisen määrää koko sarjan aikana (en normaalisti tykkää kattoa kyseisen laisia animeja). Alkaa molemmat alkumusat jo itkettämään. Sarja oli omalla kohdalla samaan aikaan ihana, surullinen ja ajoittain henkisesti ahdistava. Haikee olo kun ei oo enempää jaksoja (paitsi 3 min special-jaksoja muutama). Kuronuma ja Kazehaya ♥ (;ω;)


Mutta animeihkuttelu sikseen, sillä on nyt iloisesti ajokortti ollut taskussa Elokuun alusta lähtien ! Kouluun ajeltukki. Bilsan kirjotukset lähestyy uhkaavaa vauhtia ja kohta 1 kirjaa vaille koko koealue luettuna.
     Weekendissä kärsitty käyty kuuntelemassa musiikkia suuren ihmisläjän keskellä. Meinasin murskaantua sen ihmismäärän alle, mutta hengissä pois selvittiin ! Pendulum oli vähä lame, harmittaa.


     Päätin pitkän harkinnan jälkeen ostaa Assassin's creedin. Kelasin kanssa siirtää veljen pleikan omaan huoneeseen, kun kerran telkkarin näyttö on käytössä. Hehe. Mutta ehkä toteutan pienen haaveeni vasta ylppäreiden ollessa ohi niin en innostu pelaamaan sillä välin, kun pitäis lukea. Uutta konettakin havittelen, mutta budjetti on hieman auki.

ps. en kestä mun puhelimen taustakuvaa.
pps. koulukuvaukset maanantaina, argh.


0 kommenttia: