Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2013/10/02

gazerock is not dead



iTunes taas poisti kaiken musiikin. Varmaanki päivitti sen taas vaikka en missään vaiheessa halunnu sen päivittävän. Noh, soittolistat nyt ainaki samat ku aikasemminki mut varmaa muuta kaikkee turhaa 666 kertaa enemmän. Samalla sain asennettua iOS7- järjestelmän puhelimeen. Hieman oudohko, mutta oikeastaan ihan kiva.
     Sisäinen otakuni on päässyt taas valloilleen ja ennättänyt lukemaan liikaa mangaa. Tartuttamaan SnK- fanituksen myös Valtteriin. Sekä manaamaan bilsan ylppäreiden tuloksia - jospa sensorit nostas parilla pisteellä (joka ei kovin todennäköistä), niin olisin iloinen. Utopiaa kylläkin.




     the Gazette nähty. Mahtava fiilis. Tätä fanikaman määrää (lähinnä sen takia, että mistään muualta en oo ostanu yli 1 fanituotetta), sillä vein mukanani hupparin, kilometrijulisteen ja muovisen "ostospussin". Huppariin on mukava hautautua: vähä ku teltta. Juliste on liian iso oveen eikä sitä seinällekään voi laittaa tapetin takia. Pitäisi varmaankin lasittaa taulun tapaiseksi ja ripustaa seinälle toisen taulun sijalle.



ps. girugameshilta tuli uus single. Tajusin samalla, miks ja kuinka paljo kyseisestä bändistä oikeest tykkään. Tahtoo päästä näkemään uudestaan livenä.
pps. Ehdin ylppäreiden lomassa viihdyttää itseäni kattomalla noin tunnin mittasella leffalla 5 centimeters per second. Lähinnä kyseisen leffan art sai katsomaan. Ei kuitenkaa vedä vertoja Kotonoha no niwalle.


0 kommenttia: