Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2012/03/15

Mutta sinä kampaat tukkaasi, katsot jo iltaan.

Heippodej.
Ihkutusta tässä taas vaihteeks : toi koira on aivan ihana. Aijaijai, en kestä. Mut toisaalta toi tuppaa syömää mun varpaat ja sormet hajalle viel joku päivä. Kivat skraadut kämmenseläs. :( kiitti. Joutuu vaa vähä kattoo, mitä se syö ja mihin se pissii - eilen tossa löysi oivan paikan kusemiselle, mun koulutyön papereita. Onneks kerkesin pelastaa suurimman osan kaikesta paitsi yhen paperin.




Levisin tos yks päivä taas Alen kans Jumbos ja silmät kiilu ku löysin Seppälästä kaulakorun 2e hinnalla. Kaikkee muutaki hauskaa löyty, mutten sit syystä jos toisesta ottanu kassalle mukaan. Mmm.
Otinki tos pitäst aikaa ja tylsyyden tuloksena kerranki päivän asu- kuvan. Eipä kyl oikee hirvee hyvin näy koko asu, mutta menkoon tuollaisenaan. Jäin ihmettelee, että miks mä en oo vähää aikaa käyttänykkää tota sinistä paitaa - toi on varsin kiva, nyt löysin sen ihanuuden sit uudestaan.







Hakannu täs minecraftii ja sain Heidiltä latauksee the sims 3 lisäosan. Hakkasin pelii hetken, kunnes sit kyllästyin äkillisesti, lähinnä katoin, et mitä kaikkee uutta sainkaa. Palautus sit kunha nähää seuraavan kerran - jos muistan. Huonomuistisuus on poikaa.
Sain tossa yks kerta myöhään illalla valtaisan inspiraation liittyen kesään ja vaatteisiin. Lähinnä vaatteisiin, kesä ois vaa plussaa. Suunnittelin muutaman paitaidean, joista nyt ainakin pari tai kolme ois tarkotus ehdottomasti toteuttaa. Noista pari nyt ei oo mitää uusia ideoita kylläkään. Sit mielen syövereis tökkii muutama muuki vaateidea, ne ei kyl oo mitää pakko-saada-kohteita. Tosin kenkien koristelu on.


Oli täs tänää psykan esseekoe, koska koeviikol ei satu olee koetta ku maikka jää äitiyslomalle. Mmm, en nyt osaa sanoo, meniks essee hyvin vai huonosti, 3 sivuu kirjottellin. Vielä minäkansio loppuun ni psyka2 on paketissa ! Täytynee täs alkaa laskee urakalla matikkaa, jos ajattelin tsilbailla matikan kans ennen lomaa. Koeviikko siis alle kahen viikon päästä. 1½vko. Herranjestas.


Nyt ku latasin pitkän aikomuksen jälkee kuvat puhelimest koneelle, en voi olla nauramatta. Sitä edustuksen määrää mun ja Venlan ottamissa kuvissa. Ehken laita niitä tänne, päätin sen.




Arvatkaa kellä on fiilis katossa ? Tuonne siis mm. Skrillexin innoittamana Oskun kanssa menossa.

4 kommenttia:

salla kirjoitti...

luin tosi pitkästä aikaa sun blogias ja sun tyylis on muuttunu ihan älyttömän paljon siitä! :3 mutta sulla on kyl ihana blogi, pakko alkaa seuraa tarkemmin :)

K i r o kirjoitti...

salla: hahah, joo, oon ite huomannu saman ku luen jotai 666 vuotta vanhoja postauksia. :) ja kiitti paljon !

Milo kirjoitti...

nice blog!

K i r o kirjoitti...

lygo: tack. :>