Oma kuva
K i r o
1995/FIN
Tarkastele profiilia

Blog Archive

instagram : kirolelloo

Sisällön tarjoaa Blogger.
2012/06/28

Suomi- Eesti- Suomi


Piti lähteä maanantaina, mutta matkaan lähettiin kuitenkin tiistaina. Syynä faijan äkillinen köhäsairastuminen, jonka takia yöunet jäi vähäseks. Luulin aluks tulleeni kusetetuks kun 5:15 heräsin ja kahteen tuntii ei tapahtunu minkäänlaista osoitusta muiden heräämisestä. No, meninpähä sit nukkumaa uudestaa. Total sleep time korkeintaan  7h ja väskätys suuri. Ja koska sain yhen lisäpäivän aikaa oleilla Suomessa, päätin lähteä tapaamaa kesäheila-Erkkaa.
     Mutta sitten - matka jäi kesken heti ekan yön jälkee. Yövyttiin ensimmäinen yö viel Viron puolella, eteläosassa. Yön aikana faijan vointi huononi ja aamulla päätettiin, että on turha jatkaa matkaa. Syynä pahentunu yskä, nukkumaton yö ja huonon sängyn tuottamat selkäkivut.


Omalla tavallaan tää jäi vähä hukkareissuks, mutta ei siinä mitää, mä oon ainaki tyytyväine. En oo vähää aikaa syöny näin paljoo, et mul ois kunnolla läski fiilis. Sain samalla täytettyy mun kokisvarastoja 12 litralla ja jääteevarastoja 6 litralla. Mikäs siinä. Nappasin matkaan myös hiusjuttuja: tehohoidon ja kaks hiusvärii. 



Tokihan harmittaa, ettei matkast tullukkaa mitää. Ja koska tää viikko oli mun veljen kesälomasta ainut täysin vapaa viikko, nii tällasta ei ihan heti toista pysty järjestämään lomaa/treeneistä vapautusta ottamatta. Mut tulihan sentää matkan aikana luettuu puolet matkalle ostamastani kirjasta ja pelattuu paluumatkalla kaks intensiivistä otteluu ilmakiekkoo.



0 kommenttia: